Planerade kullar

Ro-Bear Bella & Columbus

När Bella bestämmer sig för att löpa kommer parning ske mellan henne och Enbacka Gårds Columbus. Vår förhoppning är detta sker inom den närmaste månaden och vi då vet när utkomsten av denna parning kan beräknas att födas, troligt är att detta sker någon gång februari-mars och blir då leveransklara under maj.

Ro-Bear Bella är kanelspottad och Columbus är chokladspottad men bär på kanel är utkomsten av färg troligen att de kommande ocicatungarna blir chokladspottade eller kanelspottade. Kullen kommer växa upp i Falun hos de duktiga fodervärdarna Ida och Emil.

Gami & Harry

Gami är bara 9 månader så hon får vänta några månader innan det blir dags, men troligen sker parningen mellan dem i februari-mars och beräknas då nedkomma med sin kull i maj och är då leveransklara i sommar.

Gami  är blåspottad och bär på choklad/kanel och  Harry är chokladsilverpottad men bär på kanel varför utkomsten av färg troligen att kan bli någon av de totalt 12 färgerna, svart, blå, choklad, lila, kanel, fawn med eller utan silver. Kullen kommer växa upp hos oss i Kumla.