Aktuella kullar

Välkommen – Söker du ocicatunge?

Här nedan ser du vilka ocicatungar som just nu håller på att växa till sig hos oss på Hot Thundereans där vi med stor kärlek gör dem till trygga, nyfikna, aktiva, lekfulla och sociala ocicater som sedan blir redo att komma till nytt när det blir dags för dem att flytta, till kanske ?() ditt hem.

Vi vill gärna träffa dig innan så både du och vi får möjlighet att ”känna-varandra-på-pulsen” så vi båda kan bilda oss en uppfattning om varandra och om ocicatungen. En ocicat kräver precis som andra husdjur engagemang från alla i hushållet och en förståelse för att det blir en ny familjemedlem som förhoppningvis lever ett långt liv.

Ladys kittens
S*Venator’s Jean-Grey Summers med en av hennes kullar

Emerick & Walle (O-kullen)

I vecka 51 beräknas vår blåspottade tjej Emerick förlösa en eller flera kattungar. Då Emerick är även bär på svart, kanel och fawnanlag samt att Pappa Walle är chokladspottad och bär lila, kanel och fawnanlag så kan de kommande ocicatungarna får någon alla de 6 olika färgerna (svart, blå, choklad, lila, kanel och fawn). Kullen kommer växa upp i Värnersnäs (utanför Vänersborg) hos de duktiga fodervärdarna Caroline och Anton.

Ro-bear BearBilla & Torr (P-kullen)

Efter en mysslyckad parning mellan Bear-Billa och Walle har vi beslutat oss att ändra kombinationen till Walles son, Torr.

Vi väntar nu på att Bear-Billa ska gå i löp. Kullen bör föddas någon gång i mars-maj.