Aktuella kullar

Välkommen – Söker du ocicatunge?

Här nedan ser du vilka ocicatungar som just nu håller på att växa till sig hos oss på Hot Thundereans där vi med stor kärlek gör dem till trygga, nyfikna, aktiva, lekfulla och sociala ocicater som sedan blir redo att komma till nytt när det blir dags för dem att flytta, till kanske ?() ditt hem.

Vi vill gärna träffa dig innan så både du och vi får möjlighet att ”känna-varandra-på-pulsen” så vi båda kan bilda oss en uppfattning om varandra och om ocicatungen. En ocicat kräver precis som andra husdjur engagemang från alla i hushållet och en förståelse för att det blir en ny familjemedlem som förhoppningvis lever ett långt liv.

Ladys kittens
S*Venator’s Jean-Grey Summers med en av hennes kullar

Aktuella kullar

Hot Thundereans Gami  (OCI a 24) *
Hot Thundereans Quick Fox (OCI os 24)

Detta bildspel kräver JavaScript.

GIC SE*Hot Thundreans Gami nedkom med 6 kattungar den 23 september 2020. Det är 1 svartspotted, 3 st svartsilverspotted och 2 chokladsilverspotted. Just nu tror vi att det är 3 honor och 3 hanar. 4 st är redan tingade. Detta är kullens stamtavla.

Hot Thundereans Neckita (OCI n 24) * Aschley Emibell (OCI b 24)

SE*Hot Thundreans Neckita är dräktig efter parning med Aschley Emibell*RU och kullen bör komma till världen runt början av november! Detta är kullens stamtavla.

Se planerade kullar

Just nu har sex honor vi har planer för, så kolla in sidan planerade kullar.

Är du intresserad av en kommande kattunge, går det bra att höra av sig till oss.